Szukaj
Close this search box.

Wytłaczarki

Urządzenia marki Sandorè to maszyny sprawdzające się w zakładach przetwarzających żywność o różnej wydajności, od rzemiosła do wysokowydajnej produkcji przemysłowej, wytwarzającej tony produktu na godzinę.

Marka SANDORE oferuje maszyny do formowania żywności w szerokim zakresie:

  • cukierniczym (ciastka nadziewane, dekorowane, warkocze dwukolorowe oraz bardzo wiele różnych kombinacji),
  • piekarniczym (bułeczki nadziewane, pączki nadziewane przed smażeniem),
  • mięsnym (kulki mięsne z nadzieniem, bez nadzienia, faszerowane),
  • garmażeryjnym (pierogi, kartacze, pyzy, krokiety, kluski, knedle, gnocchi, kulki ryżowe, pierożki chao zhou, falafel),
  • batony proteinowe,
  • makarony,
  • a nawet karma dla zwierząt. 

Maszyny do ciastek i ciast

Na maszynach Sandorè możliwa jest produkcja ciastek zwykłych, bez nadzienia, produktów plecionych i dekorowanych na powierzchni, nadziewanych kremami i dżemami lub batonów proteinowych z płatków zbożowych lub suszonych owoców.
Maszyny przetwarzają ciasto z nadzieniem w środku, zgodnie z kształtami i wymiarami wybranymi za pomocą panelu sterowania maszyny.
Produkt jest cięty i dekorowany na różne sposoby przy użyciu form, wałków, gilotyn i wielu innych akcesoriów.

Maszyny do produkcji batonów proteinowych

Maszyny Sandorè są przeznaczone do produkcji batonów energetycznych we wszelkich kształtach i rozmiarach.
Można produkować batony owocowe, czekoladowe, wegańskie, pralinowe lub nadziewane.

Batony proteinowe mogą być z masy jednorodnej lub z chrupiącymi cząstkami, np. z płatkami zbożowym, suszonymi owocami, mogą być też nadziewane.

Kluski, pyzy, knedle, pierogi

Do produkcji wszelkiego rodzaju klusek, pierogów, pyz, knedli, kopytek, gnocchi, z nadzieniem lub bez. Zarówno pod względem kształtu, jak i procesu napełniania, maszyny Sandorè są w stanie wykonać każdy produkt spożywczy z niezwykłą starannością i dbałością o szczegóły.
Ostrza odcinające ciasto posiadają specjalnie zaprojektowany mechanizm, aby zagwarantować pozostanie nadzienia wewnątrz wyrobu podczas krojenia.

Zrób makaron!

Maszyny do produkcji świeżego lub suchego, długiego i krótkiego makaronu, lasagne i produktów nadziewanych, takich jak tortellini lub ravioli. 
Sandorè oferuje wytłaczarki i suszarki do makaronu, które są zoptymalizowane, aby zagwarantować produkcję nawet dużych, przemysłowych ilości makaronu.
Dodatkowe akcesoria do maszyn Sandorè dają możliwość zdobienia powierzchni produktów czy zmiany rodzaju nacięć.

Maszyny do przetwórstwa mięsa

Maszyny Sandorè mogą przetwarzać mięso świeże lub mrożone i nadawać wyrobom różne kształty, od najprostszych do najbardziej skomplikowanych, z nadzieniem lub bez.

Sandore formuje żywność dla kuchni całego świata

Maszyny Sandorè posiada doświadczenia w formowaniu wyrobów w różnych krajach, w  stylu różnych kuchni, np. chińskiej, japońskiej, meksykańskiej, hiszpańskiej, brazylijskiej, orientalnej, azjatyckiej i oczywiście europejskiej.